dilluns, 1 de febrer del 2010

TotteOki Barcelona ・とっておきバルセロナ

Ja és febrer! 10 setmanes per acabar la beca i acabar de gaudir d'aquesta enriquidora experiència. Què ràpid passa! Avui només voldria recomanar un blog, dedicat a tots aquells que, com jo, ens dediquem al Sector dels Serveis i treballem amb el públic japonès. L'empresa de nova creació TotteOki és una inicitiva catalano-japonesa ubicada a Barcelona, la qual es dedica a aconsellar el client sobre el tracte amb els japonesos, ofereix la possibilitat de promocionar-nos al Japó a través de la seva pàgina web i actúa com a consultora turística i de publicitat. L'equip és format per 3 persones, gaudeixen d'un bon posicionament a la xarxa i de l'exclusivitat de ser, de moment, la única pàgina web dedicada a les relacions comercials entre el Japó i Barcelona. (Veure també l'enllaç a Màrketing Japó.) Sempre n'hi ha un que se't adelanta quan tens una idea, però m'ho prendré com una oportunitat enlloc de com una amenaça i a veure si a la llarga podem col·laborar plegats. De fet, ja s'han posat en contacte amb nosaltres en alguna ocasió per a consultar-nos la situació actual del mercat japonès. Gràcies a inicitives com les de l'equip de TotteOki Barcelona, esperem que la nostra ciutat pugui gaudir cada any de més turisme japonès i amb més coneixements sobre la cultura catalana.

5 comentaris:

Sara ha dit...

Oooh! I veig que promocionen marques catalanes i tot!

Sara ha dit...

Uppps... m'ha dit que m'ha xifrat el comentari d'aquest article? I per a que ningú el pugui veure? Ara sí que no ho entenc...

Totteoki Barcelona ha dit...

Hola Anna !

Moltes gracies per il vostre article !!!

Cuando vengas por Barcelona contactame y nos vemos un día para ponernos cara.

Mata ne,

Diego
diego@totteokiinfo.com
www.totteokiinfo.com

Totteoki Barcelona ha dit...

Hola Anna !

Moltes gracies per il vostre article !

Cuando vengas por Barcelona nos vemos un día y quizás surga alguna colaboración :)

A presto,
Mata ne,

Diego
diego@totteokiinfo.com

Unknown ha dit...

Hola Diego!
Gracias por el comentario. Soy una Totteoki fan! hehehe Encantada de pasar a saludaros cuando regrese a Barcelona esta primavera! Un abrazo y hasta pronto ;)