dilluns, 29 de març del 2010

Taller Cultural Infantil: Espanya a ulls dels petits japonesos

Quan vaig conèixer la Yukari, em va proposar d'ensenyar a la seva filla de 5 anys (la Mizore) 4 coses bàsiques sobre Espanya. És habitual que famílies japoneses amb fills petits, participin tots plegats en Tallers Infantils de cap de setmana, on hi aprenen idiomes, realitzen algún esport o altres activitats en un espai públic com biblioteques, clubs o escoles. La Yukari se sentía molt atreta per Espanya, especialment per la cultura catalana i em va demanar que assistís a una sessió del Taller Infantil de la Mizore. La idea m'entussiasmava perque m'encanten els nens i el que em demanava no era difícil. La classe va durar 45 minuts i em vaig sentir molt a gust amb ells, tant atents i entussiasmats amb el que els hi explicava. Com es van emocionar quan els hi vaig posar imatges de Barcelona amb música! L'estona va passar volant. M'ho vaig passar igual de bé que ells. El millor de tot és que vaig superar el desafiament de saber-me expressar en un japonès correcte i expressiu, aconseguint mantenir l'atenció de nens i pares en una classe original, instructiva i divertida. Des de dissabte, per la Yukari, la Mizore i els seus amics, m'he convertit en l'Anna-Sensei (Professora Anna).

3 comentaris:

enacasals ha dit...

Un repte més superat amb nota!
Enhorabona i endavant!

Anònim ha dit...

Anna-Sensei!

Quina gràcia, no pares de superar-te i de sorprendre'ns! Tinc ganes de vuere't o sigui que quan estiguis per aquí fes-me un truc. Encara tenim un soparet pendent a casa meva!
Un petonàs i fins aviat, Anna.

Ikram

Unknown ha dit...

Moltes gràcies!
Ikram, m'hauras de passar el teu número de mòbil per a poder-te trucar i quedar per sopar, dinar o el que sigui! Arribo la setmana que ve, què fort què foooort!! ;D