dijous, 5 de març del 2009

スイツ・パラダイス・Sweets Paradise

スウイーツ・パラダイスのお店を知っていますか? あなたは行ったことがありませんか? 日曜日に友達と原宿のスウイーツ・パラダイスに行きました。ケーキが美味しくてとても甘かったです! ケーキは種類が多いし、アイスクリームもあるし、甘い食べものが沢山ありましたよ! 本当にパラダイスみたい! 一時間の間は食べ放題で飲み放題でした。私はあまり食べられませんでしたが、ケーキを沢山食べました。 お値段は一人たったの1.480円でした。とても良いところですね。
Us agraden els dolços? Us brillen els ulls quan veieu un pastís de xocolata, un gelat de mango o una tarta de formatge, com em passa a mi? Doncs quan viatgeu a Tokio no us perdeu l'experiència del Sweets Paradise. Tal i com el seu nom indica, es tracta d'un paradís de dolços per a tastar-los tots en una hora al preu de 1.480 yens (uns 12 euros). El local és una cadena d'establiments d'aquest estil, repartits per la ciutat. El de Harajuku es troba a la 3ª planta d'un edifici de la popular Takeshita dôri. Només entrar, el client es troba amb una venedora automàtica de tiquets per servir-se del buffet lliure de dolços durant 1 hora. També s'ofereix salat, però la oferta és més limitada i la calitat no és res de l'altre món. Això sí, els dolços són un autèntic paradís!! Hi ha pastissos de tots els gustos, colors, gastronomíes i textures. L'horari és d'11h00 a 21h00 i l'ambient és molt acollidor.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola, guapa!!!

Sóc l'Ikram. Quina enveja! A mi m'encaten els dolços! En aquesta botiga farien fortuna amb mi! sort que encara no n0hi ha d'això a Barcelona, i si hi és, no ho he vist mai!

Un petonàs molt fort! M'alegro que estiguis bé!

Un petonàs!

Ikram