divendres, 26 de setembre del 2008

Gastronomía i una mica de vida social...

今日はルベンのお誕生日!おめでとうございます、ルベンさん。今日は金曜日なので嬉しい!長い週末になります。今晩はルベンの誕生パーテイーがあるので、遅く家に帰ります。明日は1時からお相撲を見に行くつもりです。日曜日は何をするかまだ決めていないけど、何でも良いです。 今月は時間が過ぎるのがとても早くて、びっくりしています。日本に来てから、もう半年になりました。とても楽しんでいます。この間、バルセロナの大学の友達と赤羽に遊びに行きました。そこには、たくさん小さなレストランがあるのですが、素敵なレストランを選びました。お店にはとても親切な人がいました。 それに、食べ物がとても美味しかったんです。何を食べたか教えましょうか。とても不思議な食べ物ですよ。エイのひれ!味は、いま一つでした。こんな風にとても面白い経験をしているんですよ。 では、またね!
Hola! Avui només us comentaré una curiosa experiència que vaig viure fa poc amb el Joseluís i l'Oriol. Us he parlat d'ells en alguna altra ocasió? El Joseluís i l'Oriol són 2 dels meus companys de la Universitat d'Estudis Asiàtics que 2 anys més tard, ens hem retrobat aquí a Tokyo. Un altre dels meus companys d'Uni també volta pel país, el Javi... però viu a Osaka i no ens hem vist. Com us deia, fa poc ens vam trobar tots 3 a Akabane (un barri del nord) i vam acabar sopant unes curioses tapes ben originals i boníssimes en un dels molt variats xiringuitos prop de l'estació. Akabane és un dels típics barris dormitori de la ciutat. No és ni pobre ni ric, però el menjar que ofereixen els seus bucòlics locals, fan de la visita imprescindible... per a recordar l'antic Japó, l'autèntic Japó dels samurais i les gueishes, un Japó que em fa sentir nostàlgica quan mai l'he viscut. Què estrany, oi? ... Allà, vam degustar forces plats típics dels quals només recordo el nom d'un d'ells, perquè el vam escollir de xiripa: Eihire (えいひれ) que vol dir: peix manta! torradet i amb una mica de mayonesa, té un gust excel·lent!
També adjunto altres fotografíes de varis dels sopars d'aquest mes de setembre, que han sigut uns quants! Un d'ells va ser al restaurant Gonpachi, famós per ser l'escenari d'inspiració de la pel·lícula Kill Bill (I part), situat a Nishi - Azabu. S'hi menja força bé i no és car. L'especialitat del Gonpachi són les broxetes de pollastre (Yakitori). Ens ho vam passar d'allò més bé entre tanta bona companyía! A la foto hi veureu a la Montse, l'Alex i alguns dels seus amics de visita, la Kyoko i la Junko i els gallecs: el Luís i el Tomás, que també estaven de visita per Tokyo.
L'altre foto és del dia que ens van cancel·lar el partit de beisbòl a causa de la pluja (provocada pel tifó) i vam acabar en un bar de dards al barri de Shibuya. Tots els de la colla són amics del Nacho i la Montse. Quin riure! Ens ho vam passar teta competint als dards!