Hola! Avui només us comentaré una curiosa experiència que vaig viure fa poc amb el Joseluís i l'Oriol. Us he parlat d'ells en alguna altra ocasió? El Joseluís i l'Oriol són 2 dels meus companys de la Universitat d'Estudis Asiàtics que 2 anys més tard, ens hem retrobat aquí a Tokyo. Un altre dels meus companys d'Uni també volta pel país, el Javi... però viu a Osaka i no ens hem vist. Com us deia, fa poc ens vam trobar tots 3 a Akabane (un barri del nord) i vam acabar sopant unes curioses tapes ben originals i boníssimes en un dels molt variats xiringuitos prop de l'estació. Akabane és un dels típics barris dormitori de la ciutat. No és ni pobre ni ric, però el menjar que ofereixen els seus bucòlics locals, fan de la visita imprescindible... per a recordar l'antic Japó, l'autèntic Japó dels samurais i les gueishes, un Japó que em fa sentir nostàlgica quan mai l'he viscut. Què estrany, oi? ... Allà, vam degustar forces plats típics dels quals només recordo el nom d'un d'ells, perquè el vam escollir de xiripa: Eihire (えいひれ) que vol dir: peix manta! torradet i amb una mica de mayonesa, té un gust excel·lent!
També adjunto altres fotografíes de varis dels sopars d'aquest mes de setembre, que han sigut uns quants! Un d'ells va ser al restaurant Gonpachi, famós per ser l'escenari d'inspiració de la pel·lícula Kill Bill (I part), situat a Nishi - Azabu. S'hi menja força bé i no és car. L'especialitat del Gonpachi són les broxetes de pollastre (Yakitori). Ens ho vam passar d'allò més bé entre tanta bona companyía! A la foto hi veureu a la Montse, l'Alex i alguns dels seus amics de visita, la Kyoko i la Junko i els gallecs: el Luís i el Tomás, que també estaven de visita per Tokyo.
L'altre foto és del dia que ens van cancel·lar el partit de beisbòl a causa de la pluja (provocada pel tifó) i vam acabar en un bar de dards al barri de Shibuya. Tots els de la colla són amics del Nacho i la Montse. Quin riure! Ens ho vam passar teta competint als dards!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada