dilluns, 17 de novembre del 2008

七五三・Sichigosan

先週末の土曜日に七五三のお祝いがありました。私は子供が大好きなので、その様子を明治神宮に見に行きました。午前中から午後にかけて七五三を祝う子供たちで混んでいました。子供たちを大勢見ることができて私はとても嬉しかったです。女の子は、とてもきれいな着物を着て、男の子はカッコいい服を着ていました。沢山の家族づれでとても賑やかでした。日本にはお祝いの日が沢山あるので、楽しく面白いです!
Després d'esperar 7 mesos per presenciar la Festa del SichiGoSan, dissabte vaig obtenir la meva recompensa! El temple de Meiji Jingu era ple de nens i nenes que celebraven els seus 3, 5 i 7 anys. El Japó té moltes festes tradicionals i costums locals, però sens dubte, aquesta és per a mi, la més maca i especial. Adoro els nens petitons i si a més, me'ls vesteixen de gala amb kimonos llampants i ben pentinadets i arregladets... quin paradís! Els jardins del temple es van convertir durant tot el dissabte 15 de novembre, en un escenari de colors, somriures i al·legríes. Tothom era feliç! Els avis, els pares, tiets, cosins, nevots... i els turistes, s'aglomeraven al voltant dels nens per a fotografiar-los, i els pares es mostraven orgullosos dels seus nens quan els turistes els hi demanaven fotos. En un futur, quan sigui mare i els meus nens facin 3 anys, els portaré a Meiji Jingu el 15 de novembre d'aquell any, per agraïr als Kami (Déus) la felicitat que en aquell moment sentiré al ser mare d'uns nens tan sans i preciosos ;) Fins aviat! Per cert, Joan... Feliços 7 anys i 11 mesos!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Anna,

Sóc l'Ikram. Només volia que sabessis que llegeixo tot el que escrius! M'encanta: no et deixes cap detall i transmets passió per tot el que té a veure amb el Japó! Intentaré escriure més sovint, però que sàpiques que tens una fan del bloc!

Molts petons!

Ikram

Unknown ha dit...

Ikram, reina! Quina il·lusió que em fa el teu comentari. Moltíssimes gràcies!! Què guay que és tenir-te com a "fan" a més d'amiga! jejeje ;) La veritat és que transmetre l'emoció i l'al·legría que sento de viure aquí, no em resulta gens difícil. Cada dia que passo és un regal! Una forta abraçada!