dimarts, 25 de novembre de 2008

ジャパニーズアイスクリム・Gelat Japonès

Gelats en ple hivern? Si són de l'OUCA, sí! l'Ouca és la millor gelatería japonesa que he trobat fins ara. La Misa, que viu al barri d'Ebisu, la va descobrir fa temps i des d'aleshores, hi hem anat un parell de vegades. M'encanta! Hi ha moltíssima varietat de gustos, això sí, sempre tradicionals i originals, com el gelat de かぼちゃ(carbassa), gelat de 牛乳 (llet), 抹茶(maccha o te verd), きなこ、シナモン (canyella), かりんとう(Sèsam), ヨーグルト(yogur)、桜小豆(mongeta vermella), 豆腐 (Toufu), 薩摩芋 - さつまいも(Batata o papata dolça), クロゴマ(Sèsam negre), i de banana バナナ。Quan vivía a Barcelona, havía tastat només dos sabors: el gelat de te verd (抹茶)i el de mongeta vermella (桜小豆). Desde que visc a Tokyo, els meus gustos han canviat. Els meus gelats preferits són el de carbassa (かぼちゃ) i el de patata dolça (薩摩芋) A més, en aquesta gelatería (petitona però molt acollidora), t'ofereixen una mica de te per acompanyar el gelat, així com també unes branques de sal per a potenciar els sabors. Tota una experiència que no us podeu perdre si teniu la oportunitat de viatjar a Tokyo. Quina explosió de sabors!

2 comentaris:

Rubén Martínez González ha dit...

¡Hola!

He ido hoy al Ouca y realmente estaba rico :) ¡Gracias por la recomendación!

Rubén

princessaiko ha dit...

¡Hola Rubén!
Me alegro mucho de que te haya gustado ;) Yokatta ne?
Otro lugar más para añadir a la lista!