dilluns, 6 d’octubre del 2008

Guía d'orientació per allotjar-se a Tokyo

A petició d'alguns de vosaltres, que desitgeu viatjar al Japó i no sabeu on allotjar-vos durant la vostra estada a Tokyo, us proposo una llista amb diversos tipus d'allotjament que trobareu classificada en 3 categoríes, segons el criteri català: El Pressupost! ;)
Els Hotels i Ryokans més exclusius de la ciutat, per a sentir-se com l'Scarlett Johanson a Lost in Translation: Mandarin Oriental Hotel Tokyo: luxós i sofisticat Hotel de 1ª categoría, al centre de la ciutat (Nihonbashi). L'Hotel, gràcies als seus 38 pisos, presenta una increíble vista panoràmica de la ciutat. El preu de l'habitació doble (sense esmorzar) és d'un mínim de 65.000 ¥. Evidentment, el luxe es paga i no està a l'abast de tota butxaca, però no l'ignoreu. Deixeu-vos encisar per l'harmonic ambient del Mandarin Bar o l' Oriental Lounge.
Park Hyatt Hotel Tokyo: L'Hotel amb més Glamour de Shinjuku on viuràs l'experiència de la pel·lícula Lost in Translation a un preu mínim de 64.600 JPY. El preu espanta, però no us perdeu l'actuació de Jazz en directe del New York Bar, a la planta 52. L'entrada a partir de les 20h00 costa 2.000 yens i la copa més simple pot costar a partir de 700 JPY.
Miyako Hotel Tokyo: Situat al barri - residencial de Shirokanedai, l'Hotel Miyako pertany a la cadena hotelera Sheraton. Si el que busques és confort, atencions, pau i un oasi de verdor al centre de Tokyo, aquesta és la millor opció. El preu per l'habitació doble més senzilla és d'un mínim de 22.000 JPY sense esmorzar. Ofereix trasllat privat fins a l'aeroport internacional de Narita, entre altres serveis. Es troba just al costat dels Jardins Happo En.
Els allotjaments més accessibles i confortables, total, un hotel és per dormir:
Shiba Park Hotel: Tal i com el seu nom indica, es troba a Shiba Park, just al costat de la Torre de Tokyo i el Temple de Zojoji. Zona molt cèntrica, còmode per a les visites turístiques. L'Hotel ofereix moltes rutes i trasllat als dos aeroports de Tokyo. Habitació Doble: 18.000 JPY.
Sawanoya Ryokan: Tradicional allotjament japonès prop de l' estació de Ueno on podràs sentir el caliu de la família Sawano. Cal reservar amb temps! S'acostuma a omplir de seguida, ja que només disposen de 10 habitacions. Una experiència única i molt econòmica! El preu per a 2 persones és d'uns 10.000 JPY per una habitació amb bany. Possibilitat d'esmorzar.
Ryokan Kangetsu: Situat una mica als afores (30 minuts en metro desde Gotanda). Els preus son realment econòmics i l'ambient és d'allò més acollidor i autèntic. Possibilitat d'esmorzar i de gaudir dels onsen! La Deluxe Room per a un màxim de 5 persones costa 26.000 JPY.
Els Youth Hostels, Love Hotels i Hotels Càpsula:
Capsule Inn: Aquest es troba al barri d'Akihabara (manga i electrònica), però en trobareu per a tota la ciutat. L'hotel càpsula és, sense cap dubte, l'allotjament més econòmic i l'opció d'última hora per aquells que es presenten a Tokyo sense reserva o aquells que han perdut l'últim metro per a tornar a casa. Els hotels càpsula ofereixen un llit per 4.000 JPY o menys. Normalment només lloguen habitacions per homes, però també se'n poden trobar per a dones, com aquest.
Tokyo Yoyogi Youth Hostel: Un alberg de 60 habitacions a 3.000 yens/ persona, ben situat en una de les zones més turístiques de la ciutat. Entre el Parc de Yoyogi, el temple de Meiji Jingu i el barri de Shinjuku.
Love Hotels: Normalment als districtes "d'oci" com Shibuya o Shinjuku, es pot utilitzar l'habitació per 3 hores (uns 5.000 JPY) o per tota la nit (uns 10.000 JPY). Algunes habitacions estàn tematitzades (per a tots els gustos).