divendres, 4 de desembre del 2009

Tokyo es fa esperar a "Mamá tú no mires" ・ スペインテレビで東京はまだ出てないよ!

La setmana passada, el programa "Mamá tú no mires" de la cadena NEOX d'Antena 3 va emetre l'esperat episodi dedicat al Japó. No obstant, encara haurem d'esperar unes setmanes més per a gaudir del capítol de Tokyo! Ja fa més de 3 mesos que vam rodar el capítol i encara no tinc notícies de quan s'emetrà. Sento el retard, de debò! Tant aviat com me'n informin us ho faré saber! De moment, us informo de l'enllaç al programa per aquells que us el perdéssiu en directe, que sapigueu que es poden seguir tots els episodis a través de la web oficial del programa, aquí. En aquest episodi hi trobareu informació relacionada amb estudiar a Osaka, Nara, Nagoya i Kyoto de la mà de 5 peculiars estudiants. Tot nois! Que no hi ha noies espanyoles al Japó o què? Sembla ser que no en som gaires... un país massa complicat pel sexe femení i extranjer, potser?
私は3か月前にスペインテレビのため、東京で番組を撮影しました。その番組で私の友達も出ました!しかし、今まではスペインテレビでその東京について番組がまだ出てない!したがってみんなさん、一寸お待ちください!ごめんなさい!それにもかかわらず、その時に日本についての番組も撮影しました。取り敢えず、この日本についての番組はインタネートで見えますよ!この番組はすぺてスペイン語だけですが暇な時間があれば、見て下さい!楽しくて面白いですね!こちらに押して下さい。

2 comentaris:

Anna Vázquez ha dit...

OStres, Anna!!! Feia molt que no em passava pel teu blog i deu ni do la de coses que has viscut aquests darrers mesos!! estic molt contenta per tu!!!! i gràcies per la difusió de CA!! jajaja!!

Petons,preciosa!
Muak!!!

Unknown ha dit...

Bonica! Gràcies a tú per la info! Aquest vespre vaig a veure "Mapa de los Sonidos de Tokio" a Shinjuku! Un petonet guapa! ;)