dimecres, 15 d’abril del 2009

鎌倉の祭り・Festivals de Kamakura

先週の日曜日、私は友達10人と一緒に鎌倉に行きました。鎌倉には去年一度行ったのですが、今年は大きなお祭りがあったので、また行きました。鎌倉には大仏様があり有名なところなので、観光客が毎日沢山訪れます。この日はとても良く晴れて、夏のように熱い日差しでした。それに、私の友達はみんな愉快で親切なので、とても楽しく過ごすことができました。また鎌倉に行きたいです。

Diumenge vaig anar a passar el dia a Kamakura amb els amics. Hi havía una festa primaveral amb Mikoshis (altars) i ens va servir d'excusa per anar-hi d'excursió. A més, unes quantes visites d'amics encara no coneixíen la ciutat, així que els més veterans vam fer de guíes. Un dia més, vam recórrer els carrers més pòxims a l'estació central, plens de botigues de souvenirs, vam visitar un parell de temples, el Gran Buda i vam acompanyar la tropa de seguidors d'altars. Adjunto un vídeo per a que en pogueu sentir la música, que com sempre... sona igual de lúdica i festiva. Fins la propera!

PD: Aprofito per anunciar que a partir del 20 d'abril sortiré probablement en un reportatge televisiu espanyol, com a resultat d'una entrevista que em van realitzar (a mi i als meus amics) fa un parell de setmanes, a Tokio. El programa es diu Callejeros i s'emet els caps de setmana al Canal Plus (la 4). Si en teniu la oportunitat, mireu-lo! Son 50 minuts de comentaris d'espanyols que, com jo, viuen a Tokio.

4 comentaris:

Nacho ha dit...

Pues se verá, se verá... ¿Sabes el día seguro? ¿Es para todos los públicos? :)

Petonets!

Unknown ha dit...

Por supuesto ;)
El día exacto no lo sé, imagino que lo anunciaran la semana antes. Habrá que consultar la programación. Petonets!!

Anònim ha dit...

Ei, guapetona,

Per molts anys! Ho dic pel teu any al Japó, sí que passa ràpid el temps!!! En fi, estaré atenta a veure si veig el teu reportatge. Em farà gràcia!


Un petonàs!
Ikram

Unknown ha dit...

Hola reina!!
Merci ;D
Siiiii! Mira el reportatge, siiii!
Em van dir que el posaran a partir del 20, però el programa Callejeros el fan els divendres. Potser a partir del 24?
Una abraçada!!