dilluns, 1 de desembre del 2008

鮎実ちゃん、すごいショー! Brillant actuació de l'Ayumi!

あゆみちゃん、昨日のショーはとても素晴らしかったです!貴女のダンスはすごく上手だし、衣装も素敵だし、メイキャップが細かくて微妙で素晴らしかった。ショーの場所は分かりにくかったけど、どうにか見付けることができたよ。ハッハッハ!次のショーにも是非行きたいな! 処で、まゆちゃんにはとても親切にしていただきました。ありがとう!ということで、昨日はとても楽しく過ごすことができました。
Ayumi! La teva actuació d'ahir va ser insuperable! Totes vosaltres vau estar perfectes, brillants, fantàstiques! Què guapa que estaves, què bé que et quedava el vestuari, el maquillatge, el pentinat... quin goig que feies allà dalt de l'escenari! Tothom ho va notar. Les més de 200 persones s'animaven amb vosaltres, discretament picaven de peus, somreien com vosaltres... aplaudíen amb energía cada cop que apagaven les llums! Ayumi, saps què? M'he convertit en la teva fan! T'admiro! No només balles de meravella sinó que ets l'exemple personificat de que quan es lluita pel que t'agrada, quan t'esforces, quan t'impliques... qualsevol cosa que facis, si ho fas de cor i amb tanta passió com la que tu hi posaves, pots aconseguir el que et proposis. El que sigui!! Qualsevol somni es pot fer realitat amb voluntat i dedicació!Sí!! Em vas transmetre molta força, Ayu!! La força que necessito per a donar-ho tot al futur examen de japonès de diumenge! M'esforçaré a fons igual que tu! Lluitaré fins al final per demostrar-me a mi mateixa que tot l'esforç d'aquests darrers mesos no han sigut en va! Gràcies Ayu, per aquesta brillant actuació, per transmetre'm força i energía positiva, per ser com ets ;)
L'Ayumi va actuar ahir diumenge a la Sala El Flamenco. El local es troba a Shinjuku, al 6è pis de l'edifici Isetan Kaikan. Totes les noies de la seva escola de flamenco "Estudio Orilla del Mar" van actuar en un espectacle d'un nivell insuperable. A 3.500 yens l'entrada i una beguda, ens van entretenir durant dues hores de flamenco i sevillanes. Adjunto fotografíes i un dels varis vídeos que vaig fer. L'Ayumi balla a la primera fila, darrera de la Mayuko. A les fotos, l'Ayumi i el Marc a la primera, i a l'altre foto, la Mayuko i jo.