dijous, 8 de maig del 2008

夢の中へ "Yume no naka he" dins d'un somni...

Estimats lectors, Ja és dimecres nit! Aquesta setmana serà molt curta! Dilluns va ser festiu, dimarts vaig sortir aviat de la feina i vaig anar a celebrar el meu 1º mes a Tokio en un restaurant d'especialitats de Nagoya, al súper animat barri de Kabukichô, a Shinjuku, i avui... he tornat a Ginza - Hibiya, a comprar algunes coses per la casa al MUJI (l'Ikea japonès).
La visita de dilluns al Kabuki va ser un rollo impressionant. Un tostón de 3 hores que afortunadament només vam pagar per a un dels actes, que ens va costar 1.100 yens i que només vam ser capaços de suportar 30 minuts. OoOOoHhhhh quin tostón!! monòlegs en japonès, escena estàtica, gens dinàmica... i sense entendre absolutament res del que deien, i per acabar-ho de rematar: a la última fila, del pis més alt del teatre, i sense poder seure!! ppfff... no hi tornarem mai més! Això sí, ara ja puc dir que sé "què és el Kabuki"... i la veritat, prefereixo el manga i l'anime com a entreteniment ideal per aprendre japonès.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Anna! Que bé acabes d'escriure el blog!
Quna enveja mes sana que ens dons!
Bueno, soc la Silvia, la dona d'en david de Perafita! La teva mare m'ha recomenat que et passes a veure per aqui, i espero que et faci gracia!
Estic amb una boca de pam veient tots els teus recoreguts!
Espero que ho disfrutis molt!
Una abraçada!
Silvia.