divendres, 6 de novembre del 2009

6 mesos viajant per Àsia・アジアに6ヶ月の旅行

Avui dedico l'entrada a l'Adrià i la Mireia, protagonistes d'una llarga aventura de 6 mesos viatjant desde la India fins al Japó! Els meus amics van sortir de Catalunya a finals de setembre en direcció a Nova Delhi amb 2 amics més que els acompanyaríen durant algunes etapes del viatge. La primera parada va ser la magestuosa India, on no s'hi van quedar gaire temps, ja que les aglomeracions, la gastronomía picant i el turisme massificat no son el seu fort i aviat van optar pel Kazakstan i el Nepal. Un cop en terres nepaleses, la motivació d'arribar als cims més alts del planeta no els deixava pensar en altra cosa que en caminar muntanya amunt i pràcticament tot el mes d'octubre se l'han passat als Himalayes, gaudint dels apassionants paisatges del sostre del món. L'aire fresc a quasi 4.000 metres d'alçada, el caliu dels nepalís i els tibetans, la pau i evidentment, la mútua companyía... els aporta unes cares de felicitat que més d'un desitjaria estar al seu lloc! Els relats de les seves aventures i les precioses fotografíes que van penjant de tant en tant al seu blog aventurer no tenen desperdici! I sabeu què és el millor de tot? La seva última parada del gran viatge serà el Japó! Encara no m'han confirmat les dates exactes però segons el que tenen previst, ens retrobarem a Tokio el proper mes de febrer, després de 14 mesos sense veure'ns! Quina il·lusió!! Si voleu seguir les aventures de l'Adrià i la Mireia, podeu consultar el seu blog "Viatjant per Àsia".
私のスペインの友達が今年の9月から来年の2月までの予定で、アジア諸国を旅しています!二人はアドリア君とミレイアちゃんです。彼達はとても積極的な人で、最初はインドを巡り、それからカザフスタンを訪れ、そしてネパールに渡りました。まもなく国境を越えてチベットに入りラサに着く予定です。彼達の冒険はとても面白く、その経験をブログで解説していて、これまでインドとネパールについて報告しています。彼達のブログはカタルーニャ語ですが、美し写真を沢山見ることができますよ!皆さん、興味があればこのブログを見て下さい!タイトルは「Viatjant per Asia」で「アジアを旅しています」の意味です。

2 comentaris:

Sara ha dit...

Hola, Anna.

Jo no en sé gaire, de japonès (sóc) principiant pura i dura) però he arribat al teu blog en buscar a Google informació utilitzant els termes "terratremol", "agost" i "tokyo". És que a mi també em va treure del llit un terratrèmol la primera nit de ser a Tòkyo. Una experiència memorable, i volia saber què se'n sabia.

Encantada de saludar-te. Ara que conec el teu blog, vindré per aquí de tant en tant.

Unknown ha dit...

Merci Mitra!
Què bé que t'agradi el blog!
Aquest estiu, erets a Tokio de vacances, o vius aquí?
També estudies japonès? 頑張ってね!
よろしく!