dijous, 1 de maig del 2008

El meu apartament! 私のアパート

Sísísí... quí ho diria, eh? Tot just a la setmana d'arribar al Japó i ja trobo lloc on viure! Quina sort que tinc! 1º vaig passar 3 nits a l' Hotel Toranomon Pastoral, al costat de l'Oficina. No era res de l'altre món, però era molt còmode llevar-se a les 8h30, esmorzar tranquil·lament i tenir la ofice allà mateix. Després em vaig traslladar a casa l'Atsuko... una dona encantadora que viu al barri d' Ogikubo, amiga del meu gran amic Agustín. Si no fós per ell... potser avui no podria satisfer el meu somni. M'ha ajudat tant!! ;)
Bé, doncs us dono oficialment la "Benvinguda al Japó" ja que encara que de moment no hi pogueu venir, espero que seguiu les aventures que us vagi explicant i fent dentetes per venir aviat!
Ah! I siusplau, qualsevol cosa que us sorprengui o vulgueu saber sobre aquesta altra part del món, no dubteu en comentar! Us respondré encantada! Sempre fa il·lusió rebre notícies d'aquells a qui t'estimes. Us deixo amb una imatge del meu piset de 25m2 a Shirokanedai. Oi que és encantador?

1 comentari:

Unknown ha dit...

Ostres Anna!!!...ay, perdona, sóc en David de Badalona. Quina enveja, a mi m'encantaria conèixer Japó.
Tens una beca d'estudis???
Jo també estic aquí actualitzant/consultant una mica el blog el dia del treballador (però unes hores més tard....), i trobo un blog en català que està "ubicat" a Japó, i la curiositat em fa tafaneixar les reflexions dels teus posts.
Veig també que tens alguna frase escrita en francés, el parles?
Mira, sóc una mica "xafarder", disculpa la meva "curiositat" :-)
Jo sóc profe de tecnologia, i segons diu la meva dona : una mica frikie (m'encanta la fotografia i estic "enganxat" a tot el tema tecnològic).
M'agradaria molt que m'expliquesis alguna cosa de Japó (com és, tradicions, com es viu per allà, menjar, feina, oci,...), i si és molt xungo aprendre japonés, jejeje.

Apa, espero que visitis el meu blog, i em comentis alguna cosa. També pots visitar les meves galeries de fotos:
http://www.flickr.com/photos/davidvicente/sets/
http://www.fotolog.com/davidvm

Fins aviat,
David