divendres, 26 d’octubre del 2007

i l'estiu al Canadà

Tan de bo hagués tingut més dies de festa per gaudir amb la família, els amics i amb el Joan... No obstant, vaig tenir temps de veure a tots els qui volia veure. Llàstima que no pogués estar-hi més estona, potser... aprofitar millor els moments, però és difícil de gaudir de tothom en 1 única setmana. Amb la família vam anar al Canadà, una fantàstica però supersònica ruta que incloia el Québec, Ontario i una mil·lèssima part dels Estats Units (l'estat de New York, on hi ha les meravelloses Catarates del riu Niàgara). M'ho vaig passar taaaaaaan bé amb la meva family adorable! els trobava molt a faltar! I vam riure tant!! ... no sé si tornarem a repetir mai més un viatge tant llarg tots 4... (llarg de distància, no de temps)... perquè la veritat és que cansa bastant viatjar en agost, i quan es té una edat... ja no s'està per segons quins trotes. En fi, a mi m'agradaria repetir-ho.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV Digital, I hope you enjoy. The address is http://tv-digital-brasil.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.