El 1º dia de Novembre (Tot Sants) es va publicar aquest artícle, fruit d'una col·laboració de la nostra OET amb el diari Asahi (edició limitada de la regió de Yamanashi). Empresaris de la indústria vinícola de Kofu (capital de la regió de Yamanashi) ens van solicitar una entrevista per a que els informéssim sobre les nostres tradicions nadalenques, sobretot la de la nit de Cap d'Any. Quan em van oferir a mi realitzar l'entrevista, estava molt nerviosa però alhora, molt emocionada. Quina excel·lent oportunitat per aprendre sobre els vins i la regió de Yamanashi. També podría posar a prova el meu japonès! Sort que els dos joves entrevistadors eren adorables, atents, simpàtics i molt comprensius amb les meves dificultats d'expressió, que sinó... Ufffff!Però vet aquí el resultat! Quina il·lusió que m'ha fet veure'm retratada en un diari japonès! Aprofito per a donar-li les gràcies a l'Agustín i a la Takako pels seus consells i ajuda amb l'idioma, així com també a la Montse, per informar-me sobre els vins españols. Arigatou!! ^^
最近、山梨の朝日新聞は事務所に来ました。インタービュのおかげでこの記事を作られました。楽しんだね!Per a saber-ne més sobre la producció del vi a la regió de Yamanashi, trobo interessant consultar la pàgina oficial "Wines of Yamanashi".
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada