Aquesta setmana he començat una nova afició. Gràcies a l'Aya, la meva amiga japonesa, he començat a cuinar per als turistes. L'Aya em va proposar, fa uns dies, acompanyar uns turistes japonesos durant la seva estada a Barcelona i se'ns va ocórrer de mostrar-los-hi també com és la nostra gastronomia, ja que es dediquen al món de la hostel·leria. El Sr. Takiuchi és l'amo d'un restaurant de tapes españoles a Osaka i ha vingut uns dies a Barcelona amb el seu ajudant, el Chef Ryoma Tada, amb la intenció de conèixer els plats típics de la cuina catalana. Nosaltres, els hem acompanyat a visitar el Mercat de la Boqueria, alguns supermercats i finalment, els hi hem fet unes classes de cuina casolana. Al llarg de dos dies, han après a cuinar varies Salses, com l'Allioli, Salsa Brava, Salsa romesco i algunes amanides, com el Xató i l'amanida Escalivada. Ja saben com es fa un bon pa amb tomàquet, la Fideuà de marisc, el rebossat de pollastre i el caldo de peix! Han quedat tant encantats i ens ho hem passat tant bé cuinant i menjant que, quan tornin a Osaka, introduiràn les especialitats catalanes a la Oferta del seu restaurant. A més a més, ens faran bona promoció i podrem seguir ensenyant cuina catalana als japonesos.
2 comentaris:
I tu que parlaves d'intrusisme laboral quan volies ser guia... aish... com canvien els temps...
Per això mateix hem acceptat el que ens han ofert de bona fe i no hem cobrat el peu que es paga com a professionals. L'any vinent canviarà la situació quan ja tingui el títol ;)
Publica un comentari a l'entrada